Nieuws

PROEFTUIN V.A.B. ELSENDORP STARTBIJEENKOMST

Ontwerpen met boeren en burgers

De provincie Noord-Brabant kent een grote opgave met betrekking tot vrijkomende agrarische bebouwing (V.A.B.). Samen met de gemeente Gemert-Bakel, ZLTO en het Dorpsoverleg Elsendorp organiseert de provincie een proeftuin waarin samen met bewoners en ondernemers uit het gebied gezocht wordt naar een toekomstvisie.

Afgelopen donderdag organiseerden we een startbijeenkomst voor Proeftuin V.A.B. Elsendorp. Het doel van de bijeenkomst was om bewoners en ondernemers uit het proeftuingebied en daarbuiten kennis te laten maken met de Proeftuin. Tegelijkertijd hebben we in drie workshops kennis opgehaald over de waarden uit het gebied, de zorgen die leven bij de inwoners en de wensen die zij hebben voor de toekomst. We maakten daarbij onder andere gebruik van associatiekaarten waarop mogelijke toekomstige functies zijn afgebeeld.

 

Laat een bericht achter