Nieuws

DE ONTWERPTAFEL HEEFT EEN NIEUWE ONTWERPER

We zijn trots te kunnen melden dat De Ontwerptafel een nieuwe ontwerper heeft: Berit Piepgras

Berit:”Ruimtelijke ontwikkelingen zijn niet alleen het resultaat van ruimtelijk-fysieke interventies. Sociaaleconomische en culturele factoren beïnvloeden onze leefomgeving net zo zeer. Door middel van participatieve planvorming en context gebonden onderzoek kunnen deze verschillende factoren bij elkaar komen in integrale plannen die door de verschillende gebruikersgroepen worden gedragen.

Ik denk dat onze maatschappij in de toekomst open source architectuur methoden nodig zal hebben. Als architecten en ontwerpers zijn we opgeleid om rekening te houden met de gebruiker, met iteratieve processen te werken en scenario’s te visualiseren. Aan ieder project zou altijd vanaf de initiatieffase een ontwerper verbonden moeten zijn.”

Berit heeft zich in juni van dit jaar aangesloten bij De Ontwerptafel.

Laat een bericht achter