Nieuws

PROEFTUIN V.A.B. ELSENDORP PERSOONLIJKE GESPREKKEN

Ontwerpen met boeren en burgers

De provincie Noord-Brabant kent een grote opgave met betrekking tot vrijkomende agrarische bebouwing (V.A.B.). Samen met de gemeente Gemert-Bakel, ZLTO en het Dorpsoverleg Elsendorp organiseert de provincie een proeftuin waarin samen met bewoners en ondernemers uit het gebied gezocht wordt naar een toekomstvisie.

In een aantal persoonlijke gesprekken haalden we ideeën en wensen voor de toekomst op. Dit heeft geleid tot vijf verbeeldingen van een mogelijke toekomst voor het proeftuingebied. Van een mantelzorgwoning tot een hoveniersbedrijf. Van een intensief agrarisch gebied tot een voedselbos. De verbeeldingen zijn bedoeld ter inspiratie en als input voor het vervolgproces.

Laat een bericht achter