Nieuws

LIVING LAB UTRECHT ‘SLIMME EN GEZONDE STAD’

Procesbegeleiding, inhoud en vormgeving

In een aantal sessies hebben we samen met de gemeente Utrecht, provincie Utrecht en het ministerie van Infrastructuur en Milieu gezocht naar het proces voor het Living Lab Utrecht ‘Slimme en Gezonde Stad‘. We hebben dit proces steeds verbeeld en aangescherpt. De visualisatie ondersteunt de tekst in de intentieovereenkomst die is ondertekend door de verschillende partijen.

Samen met verschillende partijen hebben we een aantal inhoudelijke werklijnen benoemd waaraan het Living Lab Utrecht de komende jaren gaat werken. De intentieovereenkomst is op 10 augustus 2016 gepubliceerd in de Staatscourant en is hier als door ons vormgegeven PDF te downloaden.

Een voorbeeld van een opdracht waarin we procesbegeleiding, inhoud en vormgeving hebben gecombineerd.

De-Ontwerptafel---Living-Lab-Utrecht-Slimme-en-Gezonde-Stad--Werklijnen

Laat een bericht achter